fredag 24. april 2009

Wario Ware Inc: Minigame Mania/ Mega Microgames (GBA).


Wario Ware Inc: Minigame Mania er et av de første Wario Ware spillene i rekken. Den er fra spillkonsollen Game Boy Advance og dette spillet har blitt ganske populær på så kort tid. Spillet kom til Europa den 23. Mai 2003.

Wario Ware Inc: M.M. handler bare om å klare en rekke Minigames, fullføre boss Minigamet i hvert level og slå alle de andre levelene som kommer etter at du har klart et level. Hvert Minigame har tre vanskelighetsgrader og det er lett, middels og vanskelig. Hvert level har en ny kategori som Sport Minigames, Sci-Fi Minigames, Wario Minigames og Nintendo minigames. Wario har to leveler i spillet mens de andre figurene (som er Warios venner) har bare et level hver. Det er tilsammen 213 Minigames i hele spillet og det tar lang tid å fullføre alle Minigamene.

Spillet er faktisk ganske bra og er ganske utfordrene så dette spillet tar tid å mekke. Spillet får en solid femmer og er et spill for deg som liker utfordringer. Hvis du lurer på hvem figurene er på coveret av spillet så prøv spillet så finner du det ut.

1 kommentar:

  1. WarioWare Inc. er jeg enig i at er bra. Det er noe helt enestående, men når man har mekket det én gang er det ikke like moro å prøve en gang til. Er enig i femmeren.

    SvarSlett