søndag 19. april 2009

Crash Bandicoot: The wrath of Cortex (PS2).


Dette spillet kom på Play Station 2 og er kanskje ikke en av de mest kjente spillene til Crash Bandicoot, men dette spillet er egentlig ganske bra. Spillet kom ut i Europa den 23. November 2001.

Spillet begynner med at du ser Cortex og kompanjongene hans står og prater med den onde masken Uka Uka og foreslår en ny måte om hvordan de skal drepe Crash på. Cortex og Uka Uka kommer da plutselig på at de har en gjeng med fire masker med hver sin kraft. De heter "Elementene." De blir sendt ut i verden og dette skaper kaos for Crash og vennene sine. Crash' venn Aku Aku (som er Uka Ukas vennligere tvilling) finner ut at det er "Elementene" som står bak kaoset og forteller Crash at han må finne et par edelstener rundt i hans verden som er det eneste som kan drepe disse onde maskene/ "Elementene." Crash for også vite at Cortex har laget et nytt monster som heter "Crunch" og Crunch er ikke å spøke med for å si det sånn. Crash må nå gå gjennom verdener og leveler for å finne disse edelstenene som skal være lettere sagt enn gjort. Det du må gjøre er å gå rundt i hvert level å samle på epler som gir deg et ekstra liv når du har samlet 100 stykker, edelstener du trenger og du går i både 2D og 3D perspektiv i dette spillet. Du går i 2D når du skal ta et bonus spill og på noen få baner. Du skal slå Crunch 5 ganger i spillet og de første 4 gangene så får Crunch hjelp av elementene. Du kan også spille som Crash' vennine Coco i dette spillet, men det går ann bare på noen få baner.

Noe jeg misliker sterkt med spillet er at hver gang du skal inn til et nytt level så må spillet på død og liv loade så utrolig lenge. Jeg har tatt tiden på loadingen og det tar ca. 50 sekunder før jeg får spilt noe mer i det hele tatt. Det samme skjer igjen når du skal ut av verdenen når du er ferdig. Dette gjør derfor at spillet får en firer på terningen, men det vil ikke si at jeg hater spillet, det er gøy selv om det tar lang tid for den å loade levelene. Ha det gøy med Crash Bandicoot: the wrath of Cortex! PS: Jeg har hørt at Xbox (ikke 360) skal ha dette spillet og da går loadingen som en lek.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar