fredag 17. april 2009

Galaxian (Arkade).


Galaxian er et skyte spill som ble et veldig populært Arkade spill. Dette spillet kom også på et Xbox spill kalt "Namco Collection." Spillet kom til europa i midten av 80-tallet (Jeg fant ikke datoen dessverre).

Du spiller som en romraket fra NASA eller noe sånt og poenget med spillet er bare å skyte ned alle de 25 små romvesen skipene som er der. Hver gang du har slått alle de 25 skipene så kommer det 25 nye skip og dette fortsetter helt til du dør. Det er bare om å gjøre å få den høyeste scoren i spillet og sette ny high-score.

Spillet er bra fordi du ikke trenger å gjøre noe mer enn å bevege deg fram og tilbake og skyte romvesenene med A-knappen og se hvor mange leveler du kommer til. Kort sagt så er Galaxian et evighetspill. Spillet får en sterk Firer fordi spillet kan av og til virke som om det er litt kjedelig, men spillet er gøy skal jeg si deg. Spillet har hermet litt etter Space Invaders bare at i Galaxian så har du ikke 4 store skjold å gjemme deg bak og du har bare 3 ekstra liv og du dør om du blir truffet 1 gang av et romvesen. Men spillet er ellers ganske bra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar