mandag 20. april 2009

Super Mario Bros. (NES).


Dette spillet er kanskje spill historiens mest kjente videospill noensinne laget. Du kan spille som Mario i dette spillet og du kan spille som Luigi om du velger 2 player mode. Men la oss komme i gang nå. Spillet kom til Europa 15. Mai 1987.

Spillet handler om Mario som har fått høre at Princess Toadstool (Princess Peach het hun ikke da) er kidnappet av Bowser, men her het han King Koopa. Så Mario må nå redde Peach og før han kan finne hun så må han gå gjennom tilsammen 32 leveler i spillet før han kommer til Peach, men før det må du drepe Bowser. Du samler på penger som du får om du hopper på en boks med et spørsmålstegn på, eller at du finner det i lufta. Du må drepe Goomba'er og Koopa Troopa'er i spillet som er egentlig ganske lette å drepe i starten, men utover i spillet så blir dem mer utfordrene å drepe. Jeg har egentlig lurt på ganske lenge hvordan pengene i spillet kan være i lufta, har de en slags anti-gravitasjons kraft eller no'?

Spillet er kjempe bra og jeg annbefaler deg å spille spillet. Dette spillet får en solid sekser og jeg synes levelene er passe vanskelig så det er ikke et vanskelig eller langvarig spill.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar