tirsdag 28. april 2009

Donkey Kong Country (SNES).


Donkey Kong Country er et av de første eventyr-plattform spillene til Donkey Kong. Spillet kom til Super Nintendo og kom til Europa den 24. November 1994.

Donkey Kong Country starter med at Donkey Kongs bananhaug med over ca. 2000 bananer har blitt stjålet av den onde Krokodillen "King K. Rool." Donkey Kong og hans Venn Diddy Kong drar nå ut for å finne igjen deres stjålne bananhaug. Poenget med spillet er bare å komme til slutten av hver bane uten å dø. Du må underveis fullføre Bonus baner som du bare kommer inn til om du finner en tønne med en diger "B" på. Du må også finne bokstaver i hvert level som staver til slutt "KONG" og du må slå en Boss på slutten av hver bane. Du får underveis muligheten til å spille som noen av Donkey Kongs dyre venner som er Nesehornet Rambi, Sverdfisken Enguarde, Frosken Winky og Strutsen Expresso. Det er 6 verdener i dette spillet, men hver bane har 5 eller 6 leveler i seg og på slutten møter du (som jeg sa i sta) en Boss.

Dette spillet har det også blitt laget en Re-make av på Game Boy Advance (GBA), men da er det mye mer å gjøre. Hvis du heller ikke visste det så er egentlig Donkey Kong Country en re-make av et spill som kom på Game Boy (GB) som heter Donkey Kong Land. Så da betyr det at Donkey Kong Country opprinnelig heter Donkey Kong Land. I Donkey Kong Country på Game Boy Advance er det f.eks. flere bonus leveler, minigames og du må samle på kameraer som har et bilde av en figur fra Donkey Kong Country (Man kan forkorte tittelen til DKC). Spillet synes jeg er OK og er moro å spille, problemet er bare det at jeg synes det blir kjedeligere å spille spillet når du har nesten mekket det og mange av levelene og bossene er veldig vanskelige å fullføre, men spillet skal få allikevel en sekser av meg. Ha det gøy med spillet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar