onsdag 22. april 2009

Super Mario Kart (SNES).



Super Mario Kart er det første Mario Kart spillet i serien og er fra spillkonsollen Super Nintendo Entertainment System, som er forkortet til SNES. Spillet kom til Europa den 21. Januar 1993.

Spillet har samme mål og mening som Mario Kart 64, men siden Mario Kart 64 er det andre Mario Kart spillet i serien så er det Mario Kart 64 som har samme mål og mening som Super Mario Kart. I dette spillet kan du spille som 8 Mario figurer, og de figurene er Mario, Luigi, Peach, Yoshi, Koopa Troopa, Toad, Donkey Kong Jr. og Bowser. I dette spillet var Wario ikke så populær og Donkey Kong het den gangen Donkey Kong Jr. I dette spillet handler det også om å komme på første plass på alle banene og med alle de fire vanskelighets gradene som er 50cc, 100cc, 150cc og Ekstra (Mirror het det ikke den gangen). Det er 4 cup'er i dette spillet, men det er 5 baner i hver cup så tilsammen er det 20 baner i dette spillet DVS. at i dette spillet er det 4 ekstra baner som var kanskje litt vel mye i dag, men den gang var det akkurat passe.

Grafikken får det til å se ut som et slags tegnefilm racer spill og det er veldig vanskelig og svinge i dette spillet så spillet får en femmer av meg i terningkast.

1 kommentar:

  1. Fin anmeldelse! Jeg syns det er interessant at du både i denne og andre anmeldelser forteller hvordan navnet på figurene har endret seg, og er skikkelig imponert over alt du vet. Ser fram til flere anmeldelser fra deg, erlend!

    SvarSlett