fredag 17. april 2009

Conker's Bad Fur Day (N64).


Conker's Bad Fur Day er et av de siste Nintendo 64 spillene som ble laget før Nintendo Game Cube kom på markedet. Spillet handler om ekornet Conker og dette er et spill som bare er for folk over 17, ikke under. Spillet kom ut i europa 6. April 2001 og er et 1 player spill og multiplayer spill.

Spillet begynner med at du ser Conker i en trone og du lurer kanskje på hvordan Conker ble konge. Det får du vite når du har klart spillet. Nå får du se en kort film som begynner med at Conker ringer til kjæresten sin Berri. Han forteller at han blir sen, men han ender med å bli full og går til et sted han aldri har vært før. Stedet han har kommet til er et sted som er bygget opp av forskjellige kjente filmer som Matrix, Terminator, Jaws og Bram Stoker's Dracula. Når kort filmen er ferdig har du havnet inni en gigantisk stubbe og nå kan du endelig begynne å spille. Poenget for Conker i dette spillet er å komme seg helskinnet hjem. I den ene delen av spillet så spiller du på dagtid og når du har kommet litt utover i spillet så er det natt. Når det er natt så er spillet skummelt som bare det. Det er Zombier som er animert så bra at du faktisk blir redd for dem og når du kommer til en krigs verden som er sammensatt av krigsfilmer, så bykser det opp fiender bak kasser eller i taket som skremmer deg litt, men ikke mye. Noen av bossene i dette spillet er film parodierte som f.eks. Count Conkula/Batula som dukker opp når du kommer til skrekk verdenen og det er en boss som heter Haybot som er parodiert som the Terminator. I multiplayer mode så kan du velge enten om du vil kjøre om kapp med vennene dine eller om du vil gå rundt å skyte dem i "War."

Spillet er ganske bra og voldelig, men siste boss er parodiert med måten hvordan du skal ta Bowser på i Super Mario 64, så det virker på meg som om de var tom for ideer akkurat der. Bare så du vet det så er spillet parodiert med over ca. over 20 filmer tilsammen og kanskje mer om du ser ekstra nøye. Jeg gir Conker's Bad Fur Day 6-. Det som gjør spillet så bra er at det føles ut som å se på en veldig lang film som du for oppleve og være med i. Jeg liker det! Det finnes en ny versjon av spillet på Xbox som heter Conker live and reloaded, men det er nesten akkurat som Conker's Bad Fur Day bare med bedre grafikk og lyd, men det forandrer ikke saken og Zombiene er ikke så skumle og det hadde vært kult om de lagde en oppfølger til Conker's Bad Fur Day og ikke en ny versjon av det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar