fredag 29. mai 2009

Buzz: The BIG Quiz (PS2).


Er et av de første spørre spillene til Sony som kom til PS2 og bare så du vet det så er Buzz blitt et veldig kjent spørre spill for hele familien. Dette er et multiplayer spill, men om du bare er 1 person som skal spille så kan du bare spille noe som heter "Enkelt spiller Quiz." Spillet kom til Europa den 17. Mars 2006.

For det første så skal man ikke bruke en vanlig Play Station kontroll for å spille Buzz. Du skal nemlig bruke en kontroller Sony kaller "Buzzer." Buzzer'n har bare 5 knapper: den ene er rød (hvis du ser nøye så kan du se at det står "BUZZ" på den), de andre 4 knappene er blå, oransje, grønn og gul og de er for det meste alternativ knappene. Den som stiller deg spørsmål er en person som heter Buzz (ja faktisk så heter verten for showet/spillet Buzz). Det finnes 8 forskjellige runder og den første runden heter "Poengbygging." Neste runde heter " Snap." Neste runde heter "Raskeste finger" osv. Den personen som forklarer deg reglene for hver runde er en dame som heter "Rose."

Spillet synes jeg er underholdene og det finnes flere Buzz spill som f.eks. Buzz: The MEGA Quiz og et annet som heter Buzz: The Hollywood Quiz. Disse spillene skal jeg anmelde en annen gang. Dette spillet er bra og jeg anbefaler deg å prøve spillet.
Karakter: Solid 5'er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar