lørdag 9. mai 2009

Mario Party 2 (N64).



Mario Party 2 er det andre Mario party spillet i serien og ble tatt veldig godt i mot av fansen. Spillet kom til Europa den 12. Oktober 2000.

Spillet har samme mål og mening som Mario Party 1 og her så er det kommet nye brett og nye spill. Hvis du ikke vet målet og meningen med spillet så er bare poenget med spillet å være den personen med flest stjerner på slutten når dere er blitt ferdig med brettet. I dette spillet så kan du kjøpe noe nytt som heter "Items." Items gjør deg istand til å bl.a. få to terninger slik at du kan flytte deg lengre på brettet eller du kan bytte plass med en annen person på brettet. Noen av mini-spillene her er herminger etter noen av de forrige mini-spillene på Mario Party som f.eks. så er nå "Mushroom Mix-Up" blitt byttet navn til "Hexagon Heat" og et spill fra Mario Party 1 som het "Mario Bandstand" heter nå "TOAD Bandstand." En ting som er en skuffelse med spillet er at du ikke kan spille som noen nye Mario figurer. Nei, du får bare et valg mellom 6 personer igjen og de personene er: Mario, Luigi, Peach, Yoshi, Wario og DK.

Noe som kan bli litt irriterende for noen av spillerne er hvis spaken på kontrollen er blitt litt små ødelagt av Mario Party 1 fordi det finnes mini-spill fra 1'ern der du må snurre på spaken så fort du bare kan. Dette forursaker at spaken blir fortere utslitt og du kan få blemmer om du har snurret på spaken altfor hardt. Folk skrev klage brev til Nintendo om akkurat dette her og nå så finnes det ikke noen snurre-på-spaken spill lengre. For å være ærlig så synes jeg at spillet er litt mindre spennende enn Mario Party 1.
Terning kast: 5/6.

1 kommentar:

  1. Mario Party er spillfavoritten min. Det er en stund siden jeg spilte nr 2, så det var greit med litt repetisjon. Kanskje du kunne ha skrevet litt om hvilke minispill eller baner du likte best? For meg er det ikke så nøye hva banene heter, bare de er artige å spille.

    SvarSlett