fredag 15. mai 2009

Super Mario Sunshine (GCN).


Super Mario Sunshine er nok det mest solfylte, fargerike og sommerlige spillet til Nintendo Game Cube. Spillet er blitt en veldig stor suksess og kom til Europa den 4. Oktober 2002.

Mario og Princess Peach drar på ferie til den solfylte øya "Isle Delfino" sammen med Toadsworth og håper på at de skal få det skikkelig koselig på Isle Delfino. Uheldigvis blir Mario arrestert av politiet fordi de tror at Mario har griset til deres vakre øy med en spesiell mekanisme som kan lage en ekkel graffiti og søle. Men grunnen til at politiet og folket på Isle Delfino tror at det er Mario er fordi det finnes en dobbelt gjenger av Mario som kaller seg for "Shadow Mario" og folket på Isle Delfino har tatt feil av Mario og Shadow Mario. Mario får streng beskjed om at han, Peach og Toadsworth ikke får forlate øya før all Graffitien og søla er helt borte. Mario møter også på veien en mekanisme som heter FLUDD som vil hjelpe Mario med å vaske bort all Graffitien og søla.

Det man skal gjøre er å vaske bort søle og Graffiti ved på Delfino Plaza og andre steder rundt i Isle Delfino (De kalles da verdener i dette spillet). Du skal også samle på Shine Sprites som er liksom "stjerner" i dette spillet og man skal samle på andre ting som kommer litt senere i spillet. Det er tilsammen 120 Shine sprites å samle på i spillet så da får man veldig mye å gjøre + det faktum at det er en del hemmeligheter å finne i dette spillet. Her er min personelige top 4 beste baner fra dette spillet:
1. Bianca Hills
2. Pinna Park
3. Ricco Harbor
4. Pianta Village
Spillet er bra, men det som jeg synes var dumt med spillet var at de ikke hadde de gjenkjennelige fiendene som goombaer og koopa troopaer, av og til blir det vanskelig å ta wall kick fordi spillet reagerer ikke alltid på det+det siste stjernene i spillet er nesten umulige å finne fordi de er altfor godt gjemt. Ellers er spillet bra og du bør prøve det fordi det er gøy, men ikke perfekt.
Karakter: 5

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar