søndag 1. november 2009

Mario Party 6 (GCN).




Jepp. Nå har vi kommet til Mario Party 6, og hvis du lurer på det så er dette min 60. anmeldelse. Det er ikke heller lenge igjen før jeg er ferdig med å anmelde alle Mario Party spillene. De eneste som er igjen er Mario Party 7, 8, Advance og DS. Men i dag så står Mario Party 6 for tur. Spillet kom til Europa den 18. Mars 2005.

Plot og Gameplay: Spillet har samme mål og mening som de andre Mario Party spillene, og det å få flest stjerner før f.eks. 15 runder har gått. For å kjøpe stjerner så må man ha til sammen 20 mynter og for å få de so må man enten lande på de blå feltene en del ganger som gir deg 3 mynter hver gang du lander på de, eller så må man vinne over dine motstandere i Mini-gamene som kommer på slutten av hver runde. På starten av hver party runde så får man et valg mellom (tilsammen i dette spillet) 11 Mario figurer (1 ny og 10 gamle). Etter at man har valgt en figur, så skal man velge mellom hvilken bane man vil spille på. Det finnes bare dessverre kun 6 baner å velge mellom. Noe som er litt teit fordi Mario Party 1 hadde 8 og Mario Party 5 hadde ca. 7. Men selv om det bare er 6 brett i dette spillet, så gjør det ikke så mye fordi brettene er bra laget og animert, morsomme å spillet og bakgrunnsmusikken er grei nok.

Nyheter: Det finnes ca. over 70 mini-games i dette spillet og den nye Mario figuren man kan velge er Toadette. Hvem er det? Toad's kjæreste som dukket opp i Mario Kart: Double Dash og Paper Mario: The thousand year door. De 10 gamle figurene fra de andre Mario Party spillene er Mario, Luigi, Wario, Waluigi, Peach, Yoshi, Toad, Daisy, Boo og Mini Bowser.
Den andre nyheten er at man kan spille mic-games med den nye Nintendo Game Cube Mic'en. Med mic'en så kan spille mini-games som f.eks. Talkie Walkie der målet er å komme seg fra den ene siden til den andre ved hjelp av mic'en. For å bevege deg da så må man si kommandoer som "North," "East," "West" og "South." Det går også ann å prøve mic'en i noe som heter Mic Mode.

Konklusjon: Spillet er like bra som de andre Mario Party spillene fordi 1). Mini-gamene er geniale og morsomme. 2). Dette er et spill som passer for alle og er oppfinnsomt. 3). Spillet har samme sjarm som de andre spillene. Ha det gøy med Mario Party 6!
Karakter: 6- fordi av og til kan det bli et problem å spille Mic mode og spill som krever mic fordi den av og til ikke reagerer på hva du sier.

1 kommentar:

  1. Gratulerer med 60 anmeldelser! Imponerende! Jeg syns også det er bra at dette spillet inneholdt ekstra mange minispill, men det trekker ned at mic-spillene egentlig ikke er morsomme. Da er det fint at det går an å skru dem av, og heller spille de vanlige spillene. Gleder meg til de neste 60 anmeldelsene også. Du får karakter 6 av meg!

    SvarSlett