onsdag 21. oktober 2009

Penny Racers (N64).



"It plays like Mario Kart and looks like a 3D version of Micro Machines." Sier coveret til et spill med fart, spenning og moro. Penny Racers er nesten en kopi av Mario Kart, men har et utvalg av flere biler ogbaner. Spillet er kanskje ikke like berømt som Crazy Taxi (SEGA) eller Mario Kart (Nintendo), men en ting kan jeg garantere: Dette er et veldig gøy bilspill, så sett deg ned og nyt anmeldelsen. Spillet er laget av Takara, THQ og Nintendo og kom til Europa den 19. Februar 1999.

Gameplay: I spillet er det om å gjøre å komme på første plass før motstanderene dine på alle baner og vanskelighetsgrader (veldig likt Mario Kart). Det er 4 vanskelighetsgrader i spillet: klasse C, B, A og AA. Du starter i klasse C og må spille deg gjennom spillet helt til du kommer til klasse AA. For å komme en klasse høyere så man fullføre alle de 9 banene i spillet: Country Arena, Lakeside, Harbor, Mountain, Ruins, Volcano, Alpine, Caves og Ice (de heter faktisk det).
Når det gjelder biler, så får man et valg av 13 biler, noe som er bra fordi i Mario Kart 64 så finnes det bare 1 bil: Standard Car (alle kjører samme bil bare med forskjellige farger).
En ting som er kult med spillet er at man kan lage sine egne baner. Hvor kan man? Velg noe som heter "New Track" og det er der man kan lage egne baner. Man kan f.eks. lage en bane formet som et 8-tall, en hånd eller noe du synes høres ut som en god bane.

Det som irriterer meg med spillet er at det er litt vanskelig å brå svinge om du f.eks. er på vei til å krasje eller falle ned et stup fordi da må m an trykke R-knappen, noe som du ikke er så opptatt av fordi du vil gjerne konsentrere deg om A-knappen og spaken fordi det er jo de som er hovedbevegelsene i spillet. Ellers så er spillet ganske bra og gøy å spille.

Spillet er gøy, bakgrunnsmusikken er passe nok, men blir utrolig irriterende etter en stund og dette er et spill som du gjerne kan invitere vennene dine til å prøve. Hvis du ikke har hørt om Penny Racers, så har du hørt om det nå. Karakter: 5

1 kommentar:

  1. Bilspill er en av de morsomste spillvariantene - kun Mario Party er bedre. Enig i at det var litt vanskelig å styre bilene i dette spillet, men jeg likte spillet godt. Ikke så artig som andre av Nintendos bilspill, riktignok, men vel verdt å spille. Imponert over alt du husker, Erlend!

    SvarSlett