fredag 16. oktober 2009

Mario Party 5 (GCN).



Mario Party 5 er det 5. Mario Party spillet i serien. Nå som vi har kommet så langt så kan jo jeg fortelle deg hvor mange Mario Party spill det kom til hver konsoll. Det kom 3 til Nintendo 64 (Mario Party 1-3), 4 til Game Cube (Mario Party 4-7), 1 til Game Boy Advance (Mario Party Advance), 1 til DS (Mario Party DS) og den siste til Wii (Mario Party 8). Men nå tilbake om Mario Party 5 som kom til Europa den 5. Desember 2003.

Gameplay: Det er om å gjøre og få tak i flere stjerner enn motstanderne dine før f.eks. 20 runder har gått. Etter at en runde er ferdig må man spille et Mini-Game som alltid kommer på slutten av hver runde og man kan tjene litt flere penger som du trenger for å kjøpe flere stjerner. Noe som er nytt med dette spillet er at man får et valg mellom 3 nye personer (Boo, Toad og Baby Bowser) og 7 gamle (Mario, Luigi, Wario, Waluigi, Peach, Yoshi, Daisy), men det som er så dumt nå er at man ikke får velge Donkey Kong mer fordi han er nå blitt en sånn Bonusperson som gir deg penger/en ny stjerne om du lander på et Donkey Kong felt. Man får også et valg mellom 6/7 nye brett, men ellers så er det ikke så mye annet å si om Gameplayet i Mario Party 5.

Nyheter: Om du velger å gå inn på Bonus-Mode så kan man spille Is-hockey med vennene dine, spille Volleyball eller prøve et nytt type brettspill som heter Card Party.
Om du tjener mange nok Mario Party poeng så kan man gå inn i noe som heter "Super Duel Mode." Super Duel Mode er en garasje der du kan kjøpe bildeler å lage dine egne kamp kjøretøyer å duelere mot vennene dine i en gøy slåsskamp om seieren.

Mine favoritter: Den banen jeg liker best er nok den som heter "Pirate Dream." Hvorfor? Fordi den banen er ganske bra å spille i + at det skjer en del ting her som er ganske gøy for både venner og familie. Banen er også designet på en måte som gjør at du får lyst til å spille på den mer og bakgrunnsmusikken er OK.

Spillet er nok en gang en klassiker. Spillet er underholdene, gøy, har OK bakgrunnsmusikk og ikke minst, har ennå den gode Mario Party sjarmen + grafikken er ganske bra til å være Game Cube. Prøv spillet om du vil! Karakter: 6

1 kommentar:

  1. Ja, dette spillet er en klassiker. Morsomt at det kom ut på 11-årsdagen din. Tipper at du fikk det som bursdagsgave den gangen. Mario Party-spillene er de artigste spillene jeg vet, og femmeren var ikke noe unntak. Kanskje var det siste gangen jeg slo deg i et Mario Party-spill, og kanskje gjør det at dette spillet er blant favorittene i serien. Nok en fin anmeldelse. Gleder meg til fortsettelsen!

    SvarSlett