mandag 12. oktober 2009

Mario Kart: Double Dash (GCN).



Mario Kart: Double Dash er det fjerde spillet i Mario Kart serien. Spillet er en klassiker i følge fans og kom til Europa den 7. November 2003.

Grunnen til at spillet heter Double Dash er fordi man kan velge 2 personer til bilen din isteden for 1. Det var ganske populært p.g.a to ting. 1). Hvis det var 2 Nintendo figurer du likte veldig godt. F.eks: at du likte både Mario og Bowser og du klarte ikke å bestemme deg for hvem av dem du skulle være , så var det bare å velge begge. 2). Hvis du spiller med en venn å dere ikke vil kjøre i hver deres bil, så kan man sitte i samme bil å samarbeide om seieren i Grand Prix.

Gameplay: Spillet har samme plott som Super Mario Kart (SNES), Mario Kart 64 og Mario Kart Advance (GBA): og det er om å gjøre å komme på første plass i alle cup'er og vanskelighetsgrader (50cc, 100cc, 150cc og mirror). I dette spillet finnes det 16 baner og 4 cup'er som vanlig, men her så får man et valg av 20 Mario figurer på starten av spillet, og når du har fullført spillet så har man et valg av 24 Mario figurer. Det som er så bra med spillet er at banene er fargerike, det går mye bedre ann å kjøre uten å gli/falle ut av banen og banene er ganske bra laget til. Jeg liker f.eks. veldig godt DK mountain fordi banen er kreativ, morsom å kjøre i og den ikke så pinefull å kjøre i heller. Men den banen jeg synes er kjedeligst er Yoshi Circuit. Hvorfor: Den er for det meste bare formet som en Yoshi, men det er ikke så mye spennende i det. Med andre ord: veldig ukreativ.

Spillet er kjempebra og jeg kan anbefale deg å prøve det minst 20-24 ganger fordi dette spillet inneholder mye bra og mange morsomme og geniale baner. Karakter: 6

1 kommentar:

  1. Enig i karakteren her også. Det morsomste er når to samarbeider om å kjøre en bil, men det er gøy å kjøre bilen alene også. Fin anmeldelse, Erlend!

    SvarSlett