fredag 18. september 2009

Mario Power Tennis (GCN).



Du vet sikkert allerede at Mario har spilt Baseball, kjørt Go-Karts og spilt Golf, men visste du at han også spiller Tennis? Det er i hvertfall hva anmeldelsen skal handle om i dag. Spillet heter Mario Power* Tennis og kom til Europa den 25. Februar 2005.
*Hvorfor "Power" til tittelen? Hva er det som er så "Power" med spillet?

Gameplay: Spillet er for det meste som vanlig Tennis, men man får et valg mellom Mario figurer som f.eks. Mario, Diddy Kong, Boo, Waluigi, Yoshi osv. Det er bare om å gjøre og få flere poeng enn motstanderen, slå ballen fram og tilbake, holde den i spill så lenge du kan osv. Du beveger deg med joysticken og skyter med A-knappen/X-knappen. Selv om spillet ser ut som vanlig tennis, så er det egentlig ikke det fordi her så har alle spillerne en type "spesialangrep" hver. Hvordan gjør man spesialangrepene sine? For å gjøre det så holder du inne R-knappen mens du trykker inn A-knappen for å slå ballen eller så kan man også bruke spesialslaget ved å trykke inn X-knappen også. Det er 2 forskjellige spesialangrep. Den ene kan man bruke om du står ved ballen for å gjøre et spesialslag. Den andre kan man bruke om du ikke når ballen i tide.

Spillet er kjempebra, men det er en ting som irriterer meg litt og det er at av og til så reagerer ikke spillet på når du skal slå eller når du bruker spesialangrepet. Det eneste hintet jeg kan gi deg da er at du trykker på A/X-knappen en del ganger fordi da reagerer den litt bedre og du kan få sterkere slag. Det finnes en re-make av dette spillet på Wii, men det er ikke verdt å kjøpe den fordi den er jo det nøyaktige samme spillet. Den eneste forskjellen der er at du spiller med Wii remote kontrollen isteden for Game Cube kontrollen.
Karakter: 5

1 kommentar:

  1. Jeg liker nesten alle sportsspill, men tennis er ikke helt min greie. Jeg liker faktisk anmeldelsen din bedre enn spillet. Stå på, Erlend!

    SvarSlett