onsdag 7. april 2010

Rally Cross (PS1).


Så langt har jeg anmeldt disse bilspillene: Mario Kart, Penny Racers, Carmageddon og Diddy Kong Racing. Og gjett hva? I dag skal jeg anmelde enda et bilspill ved navn Rally Cross på Play Station 1. Spørsmålet som gjenstår er om dette spillet er bra eller dårlig. I løpet av denne anmeldelsen, så finner du det nok ut. Spillet ble utgitt till Europa i 20. Juli 1997.

Gameplay:
Det er egentlig ikke så mye å si om hvordan spillet er. Det er for det meste bare et racingspill der man først velger bane, så hvilken bil man vil kjøre i, og så om du vil kjøre banen framlengs eller baklengs. Banen blir ikke spesielt vanskeligere dersom man velger for hvordan du vil kjøre den, men jeg anbefaler helst framlengs. Til slutt er målet å gjøre sitt beste for å komme på førsteplass.

Hva som var bra og dårlig med spillet:
Spillets grafikk får spillet til å se ut som et arkade spill, noe som kan være bra hvis man har spilt mange bil og arkadespill i sitt liv. Lydeffektene er Ok, men bakgrunnsmusikken er bare døv rock ´n roll musikk som ike er verdt å høre på. Spillet er også bare bra hvis man spiller med en venn elller holder en konkurranse med familien om hvem som er best, men spiller man spillet alene, så er ikke spillet egentlig gøy.
Rally Cross blir også kjedelig å spille hvis man spiller det for lenge synes jeg. Hovedgrunnen er fordi banene er ikke spesielt kreative og morsomme som f.eks. i Mario Kart, og kontrollen i dette spillet er for følsomt. Hvis man f.eks. svinger litt, så svinger bilen i spillet litt for mye og kræsjer man, så er man dømt. Det jeg mener med det er fordi du ikke får kontroll over bilen, og man kommer til å falle opp ned minst 4-5 ganger på 1 runde. Pluss for å snu tilbake bilen, så må man trykke på en av de fire hovedknappene samtidig som man snurrer spaken fra høyre til venstre et par ganger.
Det er ellers ikke så mye mer å si om spillet så her kommer min konklusjon.

Konklusjon: Spillet er kjedelig og ikke så spesielt gøy å spille. Den eneste gangen spillet er gøy er om man spiller med en venn eller en i familien din eller noe. Anbefaler deg svakt å prøve spillet.
Karakter: 2

1 kommentar:

  1. Fin anmeldelse, og særlig likte jeg overskriftene som deler opp teksten på en god måte og en innledning som vekker interessen. Husker ikke spillet, men etter anmeldelsen din å dømme er det ikke mye å huske, heller. Virker ganske basic nå, som det har kommet langt bedre og mer livaktige spill på markedet. Takk skal du ha for at du deler kunnskapene dine med oss som har interesse for gamle spill - både gode og dårlige!

    SvarSlett