torsdag 22. april 2010

Pong (Arkade).


Da var det "Pong" ja, som skulle anmeldes. Pong var et av de første videospillene som noe gang ble oppfunnet. Spillet bla laget av Atari og ble lansert på arkademaskiner i 1972. Man kan kanskje ikke spille eller finne det i dag, men man kan få prøve spillet fra et Xbox-(ikke 360)spill som heter "Atari Anthology" (utgitt 16. November 2004).

Spillet er veldig lett å lære seg. Målet er bare å få flere poeng enn motstanderen. Første man til 11 poeng har vunnet.
Selv om spillets grafikk er bare 2-bit, så ser det bra. Lydeffektene er bra, å styre pinnen du bruker for å holde ballen i spill med fungerer greit. Spilet er gøy, og blir utfordrene hvis ballen går for fort. Det er ingenting egentlig å klage på om "Pong" fordi alt fungerer helt fint.

Det her er egentlig alt som kan bli sagt om "Pong" fordi det er både lett å spille det, lære seg det og anmelde det. Selv om du ikke kan spille spillet alene eller at spillet har bakgrunnsmusikk, så er det ikke så nøye fordi hvis man spiller det med en venn eller en fra familien, så har man det allikevel kjempegøy. Anbefales hvis du vil prøve spillet.
Karakter: 6
(Dette må forresten være den korteste videospillanmeldelsen min. Jeg tror "Donkey Kong 64" anmeldelsen min må nok være den lengste videospillanmeldelsen min).

Her er forresten hvordan karaktersystemet er på "Gode Retrospill" for dere som er nye:
6 (Masterpeice)
6- (Kjempebra)
5+ (Veldig bra)
5 (Ganske bra)
5- (Bra)
4+ (God)
4 (Greit)
4- (Greit nok)
3+ (Ok, men på kanten av greit nok)
3 (Ok)
3- (Ok, men på kanten av dårlig)
2+ (Dårlig)
2 (Ganske dårlig)
2- (Veldig dårlig)
1+ (Kjempe dårlig)
1 (Bedritent)

1 kommentar:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett