søndag 14. mars 2010

Starfox 64 (N64).



Når det gjelder Nintendo, så har de et monopol med franchises. Det er f.eks. Mario, Donkey Kong, Legend of Zelda, Metroid osv. Men idag så skal jeg introdusere deg for en annen Nintendo franchise ved navn "Starfox." Starfox er en rekke med skyte-fly spill som først dukket opp på SNES og har kommet på de fleste Nintendo konsoller etter det. Men det spillet jeg skal anmelde i dag er Starfox på Nintendo 64 som ble utgitt til Europa den 20. Oktober 1997.

Gameplay:
Målet med spillet er enkelt. Og det er å komme seg til slutten av hvert level uten å dø. Du spiller som Fox McCloud som er et medlem av fly-teamet Starfox som har fått i oppdrag om å stoppe Andross* fra å ta over universet. Hvert level er fylt med fiender og bygninger man skal prøve å fly unna og kræsjer du i dem, mister du liv. Så enkelt er det. På slutten av hvert level, så møter du en boss som tar litt tid å beseire fordi målet er å finne svakheten dens. Treffer du dens svakhet et par ganger, så er den dø og du kan fortsette videre til neste level.
*Andross: Et flyve-gorilla hode med to gule flyve-hender som er Fox' fiende.

Kontrollen i spillet er veldig lett å lære og styre så da trenger man ikke bekymre seg for den, lyden og musikken i spillet er underholdene å høre på og grafikken er helt passe til å være Nintendo 64.
Det jeg ikke var helt fornøyd med spillet er at hvis du mister alle livene dine, så er det Game Over og da må man starte helt på nytt igjen og når du kræsjer i fiender eller gjenstander, så går flyet ditt berserk og da tar det en stund å få tilbake kontrollen igjen, men ellers er alt i spillet bra laget. Det er også noen figurer i spillet som er irriterende å høre på fordi de gir deg ikke noen gode hint og bare maser på deg om alt mulig og hjelper ikke helt 100% til.

Konklusjon: Det er ellers ikke noe mer å si om spillet bortsett fra at du ikke kan spille som noen andre personer enn bare Fox. Spillet er ellers et veldig bra skytespill, det er underholdene og spille og jeg anbefaler deg å prøve det hvis du er interessert i flyve- og skytespill
Karakter: 5+

2 kommentarer:

  1. Er det dette som inneholder den irriterende frosken?

    SvarSlett
  2. Har ikke prøvd dette spillet heller, men det er moro å lese om det likevel. Fikk lyst til å prøve det. Har du forresten husket å svare på Eiriks spørsmål?

    SvarSlett