søndag 28. februar 2010

The Simpson's Road Rage (PS2).



Du vet sikkert allerede hvem The Simpsons er bare man nevner navnet. Men visste du at det fantes mange Simpson spill som kom på nesten alle konsollene som fantes fra 80- og 90- og 2000-tallet? Det fantes f.eks. "Bart vs. the space mutants" på NES, "Bart vs. the juggernauts" på Game Boy og f.eks. "Bart's Nightmare" på SEGA Genesis (a.k.a. Mega Drive) og i dag har vi "The Simpsons Game" som finnes på alle konsollene vi har i dag. Men det Simpsons spillet jeg skal snakke om i dag heter "The Simpson's Road Rage" og dette spillet var så lik Crazy Taxi (en spillserie fra SEGA) at de saksøkte de som lagde "The Simpson's Road Rage." Spillet kom til Europa 30. November 2001 og til USA kom den 24 November 2001.

Gameplay: Målet med spillet er å kjøre de folka man plukker opp til de stedene man skal. Man får penger når du har lagt dem der de skal og jo flere du rekker å putte der de skal, jo mer penger får du. Får du samlet nok penger så kan du unlocke nye figurer du kan spille som eller nye baner og kjøre på.

Grafikken i spillet er OK, men ikke perfekt synes jeg. Lydeffektene får hele spillet til å føles ut som en tegnefilm, men bakgrunnsmusikken er et rabalder. Den høres ut som om du skal bli gal, men heldigvis så glemmer man den etter ca. 5 minutter. Grunnen til at man vender seg til musikken er fordi spillet stresser deg med å få deg til å levere alle folkene i tide fordi du har en time-limit, og siden man vil tjene masse penger så tenker du å kjøre forferdelig raskt, men pga. det så mister man kontrollen og faller ut av veien hele tiden. Kort sagt: du blir stresset. En annen ting er at mens man prøver å unngå og kræsje i folk så finnes det visse ting som prøver å kræsje i deg som busser og Mr. Burns' limosin. Det er også ikke så lett og holde seg på veien av og til fordi spillet føles litt ut som å kjøre et glatt såpestykke på en våt vei.
Ellers så har jeg ikke så mye mer å si om spillet fordi det er så veldig likt Crazy Taxi.

Konklusjon: Spillet er gøy, men stressende. Jeg anbefaler spillet til de som er virkelig Simpson Hardcore fan. Spillet er også gøy og spille sammen med en haug venner for da kan man holde konkurranser. PS: Neste gang så skal jeg anmelde enda et Simpson spill.
Karakter: 5-

1 kommentar:

  1. Endelig kom det en ny anmeldelse! Denne var skikkelig bra - du forklarer godt hva spillet går ut på, samt styrker og svakheter. Likte spesielt godt måten du betegnet bakgrunnsmusikken på: et skikkelig rabalder. Jeg er fan av the Simpsons, så dette er sikkert et spill som passer for meg.

    SvarSlett