tirsdag 11. august 2009

Super Mario Land (GB).


Super Mario Land dukket opp på Nintendos første håndholdte konsoll (Game Boy) og spillet er blitt en klassiker for Mario fans. Spillet kom til Europa den 28. September 1990.

Plottet: Mario er blitt tilkalt til et land ved navn SarasaLand fordi han må redde en prinsesse som heter Daisy, som er kidnappet av romvesenet Tatanga. Det er så klart opp til deg å redde hun fra Tatangas klør. I spillet skal du samle på mynter (samler du 100 mynter får du et ekstra liv), besiere bosser og komme deg til slutten av hvert level (Basic stuff). Spillet er ganske likt Super Mario Bros, men her så er det ikke 8 verdener og 4 leveler i hver av dem. Nei, her så går spillet fra verden 1-1 til verden 4-3, så spillet er egentlig ganske kort. Men selv om spillet ser ut som en re-make av Super Mario Bros så er den egentlig ikke det, fordi etter hvert i spillet så skal du kjøre med en U-båt for å slå en undervannsboss, spille bonusspill for å få tak i ekstra spill og du skal helt på slutten av spillet kjøre i et romskip for å beseire Tatanga.

Spillet syntes jeg var ganske så utfordrene, gøy, men spillet ble ganske fort kjedelig skal jeg være ærlig. En ting som irriterte meg litt var at hverken Toad, Luigi, Bowser eller Peach var med i spillet, men en ting som var litt spesielt med spillet var at den introduserte en ny Nintendo figur kalt Daisy, som i dag er blitt Luigis kjæreste. PS: Det finnes også en oppfølger til dette spillet som heter Super Mario Land 2: 6 Golden Coins og i det spillet møter du for første gang Wario.
Super Mario Lands karakter: 5

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar