lørdag 8. august 2009

Donkey Kong Country 2: Diddy's Kong Quest (SNES).



Er oppfølgeren til Donkey Kong Country og ble en klassiker for fansen. Spillet introduserte nye verdener, nye muligheter og nye personer som f.eks. Diddy Kongs kjæreste Dixie Kong, Donkey Kongs mor Wrinkly Kong og en gambling mester ved navn Swanky Kong (som Nintendo kanskje har glemt eksisterer). Spillet kom til Europa den 14. Desember 1995.

Plottet: Donkey Kong blir kidnappet av King K. Rool som nå er forkledd som en sjørøver ved navn Kaptein K. Rool. Etter at du har sett Donkey Kong blir kidnappet, kommer Cranky Kong og forteller Diddy og Dixie Kong at de er de eneste som kan redde Donkey Kong før det er for sent. Etter du har sett denne kortfilmen da kan du endelig begynne å spille.
Spillet har det samme gamle målet: komme seg til slutten av hvert level. Spillet er akkurat som DKC1 bare at her så skal du samle på nye gjenstander som Donkey Kong medaljonger, K. Rool mynter og mange andre ting som du finner litt senere i spillet som du skal bruke for å kjøpe ting og tang. Du får også muligheten til å spille som disse 3 nye dyrekompisene: Rattly the Snake, Squitter the spider og papegøyen Squawks. En ting som jeg syntes var kult med spillet var at Dixie Kong kunne fly hvis du trykket og holdt inne A-knappen etter at du hadde hoppet en gang. Dette gjør at hvis du f.eks. bommet på noe så kunne du bare fly tilbake å prøve igjen.

Dette spillet syntes jeg var perfekt fordi det er passe vanskelig, det er så mye gøy i dette spillet og du kan egentlig gjøre nesten hva du vil i dette spillet og jeg vil anbefale deg å prøve denne klassikeren. Før vi gir oss vil jeg bare nevne at bossene i dette spillet er ikke til å tulle med. De er faktisk ganske utfordrene så ikke tull når du slåss mot dem.
Karakter: 6

1 kommentar:

  1. Dette spillet høres spennende ut! Jeg har ikke prøvd det, men fikk lyst til å prøve etter en så positiv anmeldelse. Du er en flink anmelder, Erlend!

    SvarSlett