søndag 28. juni 2009

Mario Superstar Baseball (GCN).


Er det eneste Baseball spillet som jeg vet om som ble utgitt på spillkonsollen Nintendo Game Cube. Mario Superstar Baseball er også et av de siste spillene jeg kjøpte til Game Cube før Nintendo sluttet med Game Cube og begynte på Nintendo Wii. Dette spillet er forresten det første Mario Baseball spillet i rekken. Spillet kom til Europa den 11. November 2005.

Spillet er for det meste det samme som vanlig Baseball. Du slår, du tar i mot, du prøver å få ut og få flere poeng enn motstander'n . Spillet har samme Baseball regler, men i steden for å velge lag ved hjelp av kjente Baseball lag som "New York Yankees", så får du velge lag og spillere med Mario/Nintendo figurer som Wario, Waluigi, Koopa Troopa, Boo, King Boo, Peach og mange flere. Det finnes bare 6 Baseball baner i dette spillet og det syntes jeg var litt skuffende for jeg synes nemlig det burde hvert litt flere enn 6. En annen ting som er litt kult med spillet er at hovedfigurene som f.eks. Mario, Luigi, Wario og Waluigi kan spesial angrep og kast i dette spillet? Du kan bruke spesial angrepet/kastet på denne måten: Før du holder inne A-knappen for å slå/kaste, så hold inne R-knappen først før du kaster med A. Da kommer det et spesial angrep som f.eks. Marios Flammeball, Yoshis Eggball osv. Dette gjør at du kan være irriterende mot motstanderen.
Men det er ikke bare vanlig Baseball i dette spillet, det finnes nemlig 2 nye ting som heter "Toy Field" og "Minigames."
I Minigames finnes det mini spill som Bob-omb Derby der man skal slå Bob-omb'er for å få poeng og Combo'er, og det finnes mini spill der du skal gjøre noe annet enn å slå ting og gjenstander. I Toy Field velger man ikke lag, man velger bare 1 person og prøver å få flere penger enn motstanderne. Forskjellen med Toy Field og vanlig Exhibition game er at i Exhibition kan bare spille enten alene eller med 1 venn/bror, men i Toy Field kan man spill alene med 3 andre computere eller med 3 andre venner.

Jeg syntes spillet var bra, men computer'ne kan jukse av og til fordi de kaster skrått av og til og det gjør at det blir vanskeligere å spille spillet. Da anbefaler jeg deg heller å alltid spille med en venn isteden for en Computer.

Karakter: 5
Her er et hint for neste anmeldelse: Bond, James Bond.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar