mandag 22. juni 2009

Wario Ware Inc: Mega Party Game$ (GCN).



Wario Ware Inc: Mega Party Game$ er på en måte en oppfølger til Wario Ware Inc: Mega Microgames (GBA) og den var heller ikke akkurat et gjenombrudd da den kom, men jeg syntes spillet var i hvert fall ikke var dårlig. Spillet kom til Europa den 3. September 2004.

Wario Ware Inc: Mega Party Game$ er mer en slags Re-make av Wario Ware Inc: Mega Microgames. Hvorfor? Fordi Wario Ware Inc: Mega Party Game$ inneholder de samme mini spillene fra Mega Microgames, det finnes bare noen få nye mini spill på Mega Party Game$ og fordi i dette spillet så går det ann å spille flere enn bare 1. Her går det ann å spille fra 1 til 4 spillere mens i Mega Microgames gikk det bare ann å spille alene. I multiplayer mode så velger man først hvilket type spill du vil spille og etter det så velger man hvilken person du har lyst til å være (akkurat som i Mario Party 1).

Det var egentlig ikke så mye å si om dette spillet fordi jeg vil rett og slett kalle dette en Re-make av GBA versjonen og det er veldig kjedelig og spille de samme mini spillene fra GBA versjonen. Det er derfor jeg synes GCN versjonen er kjedeligere enn GBA versjonen.
Wario Ware Inc: Mega Party Game$' Karakter: 4-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar