mandag 8. juni 2009

Super Mario Bros. 3 (NES).



Super Mario Bros. 3 er blitt kjent som det beste spillet som er laget på NES. Hvorfor? Fordi den var revolusjonerene da den kom ut og fordi den hadde mange nye Power-ups, nye angrep og mange nye muligheter pluss noen av de beste tingene et videospill kan ønske seg. Spillet kom til Europa den 29. August 1991.

I dette spillet får du muligheten til å spille som Luigi og Mario, men du får ikke muligheten til å spille som verken Toad eller Peach. Spillet har et enkelt mål og det er å komme til slutten av hvert level uten å dø, men jo lenger man kommer ut i spillet, jo vanskeligere blir det. Spillet har også flere leveler i hver verden i steden for bare 4 leveler. Det er for eksempel 6 leveler i første verden, 10 i 6. verden osv. Du kan også samle på nye items som Froske drakten, Hammer bro. drakten og vaskebjørn kostymet og mange andre items som du oppdager etter hvert spillet. Det itemet alle har snakket om er vaskebjørn kostymet. Grunnen til at alle snakker om dette itemet er fordi at hvis du holder inne B-knappen (som er løpe og angreps knappen i spillet) så kan du fly rett til værs og hvem vil vel ikke det? Du får et verdens kart til hver bane slik at du ser hvor du er og hvilket level du vil til neste gang.

Det finnes 8 verdener i dette spillet og hver av dem har vært sitt tema. Det finnes en snø bane, en ørken bane, en sky bane, en Mushroom Kingdom bane, en Bowser bane og jeg liker den verdenen hvor alt er større enn vanlig. Det finnes en del nye fiender i spillet som er litt ute av kontroll. Du har for eksempel en Goomba i en grønn støvel, en sinna sol og i noen slotts baner så finnes det sånne radioaktive vafler som snurrer rundt deg av og til. På slutten av hvert level må du slåss mot en av Bowsers barn og alle har forskjellige angrep og taktikker. Hver gang du har klart en verden gir Peach deg et verdifullt item som du kommer til å trenge. Siste boss i spillet er Bowser så klart og etter at du har slått han så har du klart spillet. I hver bane finnes det også item hus og bonuser bare så du vet det.

Super Mario bros. 3 finnes ikke bare på NES. Den finnes også på SNES i et spill kalt Super Mario all stars og det finnes en annen variant av SMB3 (Super Mario Bros. 3) på GBA (Game Boy Advance), men i GBA versjonen så kan også spille det klassiske Arkade spillet Mario Bros. Jeg elsker dette spillet og jeg vil anbefale deg å prøve spillet.
Karakter: solid 6'er.

1 kommentar:

  1. Dette var et av de første Nintendospillene jeg spilte, så det var artig at du endelig anmeldte det. I motsetning til deg så glemmer jeg fort, så da husker jeg mye mer etter å ha lest anmeldelsen. Karakteren blir 6 fra meg også!

    SvarSlett