mandag 13. juli 2009

Mario vs Donkey Kong (GBA).



Mario vs Donkey Kong er nesten som en slags re-make av arkadespillet "Donkey Kong" (skal anmelde det en annen gang) fordi spillet har nesten samme konsept og spillemåte som "Donkey Kong." Spillet kom til Europa den 19. November 2004.

Spillet begynner med at du ser Donkey Kong ser på TV og får øye på en ny leke som han har lyst på. Leken heter "Mini-Mario" og leken oppfører seg på samme måte som Mario. Etter du har sett det så ser du Donkey Kong løper til butikken for å få tak i leken, men når han kommer dit så ser han at det er utsolgt for Mini-Mario. Donkey Kong blir sur og oppdager fabrikken som lager Mini-Mario'ene og Donkey Kong bestemmer seg for å stjele alle Mini-Mario'ene siden han ikke fikk noen. Etterpå så for du se Donkey Kong kommer ut av fabrikken med alle Mini-Mario'ene i en diger sekk. Etter at Donkey Kong har ranet fabrikken kommer Mario løpende bort til Donkey Kong for å stoppe han, men Donkey Kong stikker av og dette er jo poenget med spillet. Å få tilbake alle Mini-Mario'ene og frakte dem tilbake til fabrikken.

I spillet skal du gå rundt å finne nøkler til å åpne dører, finne 3 presanger slik at man kan få prøve et bonus spill på slutten av et level og man skal finne Mini-Mario'er for å fullføre spillet. Det er 12 verdener tilsammen i spillet og i hver verden inneholdes det 6 leveler, 1 Mini-Mario bane og en boss, men det som er skuffende med bossene er at alle bossene i spillet er Donkey Kong (Man skal bare slå ham på forskjellige måter, det er alt).

Det er ellers ikke noe mer å si om spillet bortsett fra at jeg syntes det var bra, men litt utfordrene og jeg vil ikke helt anbefale spillet, men prøv det sier nå jeg fordi det er verdt å ta en titt.
Karakter: 4

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar