torsdag 16. juli 2009

Super Smash Bros. (N64).


Super Smash Bros. Er det første fighting spillet med valg av Nintendo figurer som ble en stor suksess da den kom ut. Jeg liker veldig godt Super Smash Bros så derfor syntes jeg det var på tide å anmelde dette spillet. Spillet kom til Europa den 19. November 1999.

Nintendo og Hal Labratory ville gjøre noe nytt med Mario og de andre fra Nintendo gjengen og det var å lage et fighting spill med valg av kun kjente Nintendo personer. Til dems store overraskelse ble spillet faktisk en stor suksess og er i dag en klassiker. I Super Smash Bros. Så får man et valg av først 8 Nintendo figurer: Mario, Donkey Kong (D.K), Link, Fox, Samus, Kirby, Yoshi og Pikachu, men du kan få tak i 4 nye personer etter at du har spilt en del dager og ganger. De 4 andre nye personene er: Luigi, C. Falcon, Jigglypuff og Ness.
Men nå om spillet. I spillet skal man gå rundt å banke opp folk til de når 100% skade. Når en av personene har kommet til 100% skade gjelder det å få personen abnket ut av banen slik at du kan få fler poeng/ er et skritt nærmere seier. I Super Smash Bros kan du velge mellom mange forskjellige mål. F.eks. du kan velge å spill i 1-99 minutter for å se hvem som vinner på f.eks. 2 minutter, At man har 3 liv eller mer og man kan velge mange andre varianter, men jeg kan ikke snakke om alt det. Hvis man spiller 1 player mode så kan man enten gå inn på classic mode for å beseire alle figurene i spillet, eller gå inn på "Break the targets" for å se hvor mange blinker du greier å ta før tiden er gått ut eller du kan gå inn på "Board the platforms" for å se hvor mange platformer du greier å lande på før tiden er ute. På slutten av classic mode skal du slåss mot en boss ved navn Master Hand. Som navnet sier er Master Hand en hånd som kan mange slags forskjellige angrep. Han kan skyte deg ved at han former hånda si om til en pistol, han kan bokse deg ut av banen eller så dytter han deg ut av banen. Hvis du slår Master Hand har du fullført Classic Mode og kan prøve igjen bare på et vanskeligere level. Det er heller ikke så mange baner å slåss på i spillet. I spillet er det tilsammen 9 baner, men i oppfølger'ne finnes det flere. Min favoritt person i dette spillet er Luigi og min favoritt bane er Mushroom Kingdom banen.

Jeg syntes spillet var bra, men det kan bli et problem å spille spillet hvis spaken på håndkontrollen din er ødelagt. Bare så du vet det Dukker Master Hand opp i oppfølger'ne av Super Smash Bros. Så du har ikke sett det siste av han. Oppfølgerne til Super Smash Bros. Heter Super Smash Bros. Melee (GCN) og Super Smash Bros. Brawl (Wii). Karakter: 6

mandag 13. juli 2009

Mario vs Donkey Kong (GBA).



Mario vs Donkey Kong er nesten som en slags re-make av arkadespillet "Donkey Kong" (skal anmelde det en annen gang) fordi spillet har nesten samme konsept og spillemåte som "Donkey Kong." Spillet kom til Europa den 19. November 2004.

Spillet begynner med at du ser Donkey Kong ser på TV og får øye på en ny leke som han har lyst på. Leken heter "Mini-Mario" og leken oppfører seg på samme måte som Mario. Etter du har sett det så ser du Donkey Kong løper til butikken for å få tak i leken, men når han kommer dit så ser han at det er utsolgt for Mini-Mario. Donkey Kong blir sur og oppdager fabrikken som lager Mini-Mario'ene og Donkey Kong bestemmer seg for å stjele alle Mini-Mario'ene siden han ikke fikk noen. Etterpå så for du se Donkey Kong kommer ut av fabrikken med alle Mini-Mario'ene i en diger sekk. Etter at Donkey Kong har ranet fabrikken kommer Mario løpende bort til Donkey Kong for å stoppe han, men Donkey Kong stikker av og dette er jo poenget med spillet. Å få tilbake alle Mini-Mario'ene og frakte dem tilbake til fabrikken.

I spillet skal du gå rundt å finne nøkler til å åpne dører, finne 3 presanger slik at man kan få prøve et bonus spill på slutten av et level og man skal finne Mini-Mario'er for å fullføre spillet. Det er 12 verdener tilsammen i spillet og i hver verden inneholdes det 6 leveler, 1 Mini-Mario bane og en boss, men det som er skuffende med bossene er at alle bossene i spillet er Donkey Kong (Man skal bare slå ham på forskjellige måter, det er alt).

Det er ellers ikke noe mer å si om spillet bortsett fra at jeg syntes det var bra, men litt utfordrene og jeg vil ikke helt anbefale spillet, men prøv det sier nå jeg fordi det er verdt å ta en titt.
Karakter: 4

onsdag 1. juli 2009

Goldeneye (N64).


Det finnes bare 2 James Bond spill til Nintendo 64: "Goldeneye" og "The World is not enough." Den jeg kjenner best til og som jeg har spilt er "Goldeneye." Spillet kom til Europa den 25. August 1997.

Goldeneye på Nintendo 64 har samme handling som filmen, har nesten alle personene fra filmen og i spillet får du bruke James Bonds pistoler og våpen inkludert The Golden Gun. I spillet skal du for det meste gå rundt å skyte russere og tyskere. Du skal også samle på gjenstander for å komme inn dører og du skal beskytte folk som Natalya og mange andre du møter etter hvert i spillet. Det her gjør du når du spiller alene så klart, men du kan også spille med flere folk fordi dette er et 1 player og et multiplayer spill der alle får muligheten til å være på en måte James Bond. I multiplayer mode så kan velge enten å spille 2 mot 2, 3 mot 1 eller alle mot alle. Det synes jeg er gøy fordi jeg har alltid likt skytespill som Conker's Bad Fur Day (i multiplayer mode da) fordi jeg synes det er litt underholdene å skyte hverandre i videospill.

Spillet synes jeg er underholdene, men det er ikke akkurat det beste videospillet jeg har spilt i hele mitt liv + av og til så er det vanskelig å komme seg opp en trapp fordi spaken på håndkontrollen din av og til ikke reager på hvor du vil gå hen.
Karakter: 5